ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Generator

Játékszabály

Bistro17 - Egy falat belváros > Játékszabály

Bistro17 Pizza Nyereményjáték Munkahelyeknek

Rendelj minimum 4 db 32 cm-es pizzát a munkahelyedre, küldd vissza a blokk fényképét a pizza@bistro17.hu email címre és részt veszel két hetente a sorsoláson, ahol megnyerheted a rendelésed ajándékba.

Rendelés: rendeles.bistro17.hu
vagy telefonon: +36 20 463 5257, vagy +36 20 350 3280 telefonszámokon.

Játékszabályzat:

A Bistro17 (Saloon’s Station Kft, telephely: 1173 Budapest, Pesti út 165, továbbiakban “Társaság”)  2024.05.21-i kezdettel nyereményjátékot hirdet a vásárlói
között.

Résztvevők:

A nyereményjátékban részt vehet minden olyan természetes és jogi személy, aki a Társaság hivatalos webshopjából vásárolt vagy telefonon rendelt 4 db vagy több 32 cm-es pizzát és nyugtájának fényképét elküldte a pizza@bistro17.hu e-mail címre. Egy adott vásárlás nyugtája 4 hétig, azaz 4 alkalommal vesz részt a sorsolásokon.
A nyeremény:
A nyereményjáték alanyai között kisorsolásra kerül hetente 1 nyertes, akinek a korábbi rendelését újra elkészítjük és térítésmentesen kiszállítjuk.

A sorsolás menete és a nyertesek kiértesítése:

A sorsolást a Társaság erre kijelölt tagja végzi el minden hét hétfőjén (ünnepnap esetén, ugyanazon hét keddjén, legkésőbb csütörtökig), segédszoftver segítségével. A segédszoftverben, a játékban résztvevők megadott e-mail címei közül véletlenszerűen kerül kiválasztásra a nyertes. A sorsolást követő napon, a Társaság erre kijelölt tagja a megadott e-mail címen felveszi a kapcsolatot a nyertessel. Amennyiben a megkeresésre 5 munkanapon belül válasz nem érkezik, úgy a nyeremény nem beváltható.